SEOPLATSEN | SA VVS ledigt jobb servicetekniker kyla kyltekniker Knislinge Glimåkra Sölvesborg Bromölla
SA
VVS
ledigt
jobb
servicetekniker
kyla
kyltekniker
Knislinge
Glimåkra
Sölvesborg
Bromölla

SA VVS Service

logo

SA VVS Service har ett ledigt jobb som servicetekniker kyla, kyltekniker. Du bor i närheten av Knislinge Glimåkra Sölvesborg Bromölla.

Erfaren Kyltekniker till SA VVS. Vi söker en positiv och serviceinriktad certifierad Kyl-och värmepumpstekniker med erfarenhet för att kunna arbeta självständigt. Rollen hos oss som Kyltekniker ger dig möjlighet att vara med hela vägen i affären från försäljning till installation. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat VVS-team. Din profil Då du i rollen som Kyltekniker kommer arbeta med service, installation och försäljning ut mot kund ser vi att du är social och kommunikativ i ditt arbete. Du som Kyltekniker ska ha ett bra driv, vara ambitiös och öppen. Vi tror att du är en glad och arbetsvillig person som ser vikten i noggrannhet och struktur och som vill arbeta med ansvar och service. Arbetslivserfarenhet Kyl- och värmepumpstekniker, 5 års erfarenhet eller mer (Meriterande) Körkort B Lön Lönetyp: Fast månadslön

Frågor och ansökan skickas till: Anders Olofsson anders@savvs.se 044-61411 0735-188188

Verksamma i Östra Göinge sedan 1991 SA VVS Service startades 1991 av Anders Olofsson och Sven-Göran Bengtsson. Företaget drivs idag av Anders. 1994 ombildades företaget till aktiebolag (VVS Service i Knislinge AB). Vi är idag 13 st anställda. Under 2018 blev vi medlemmar i den rikstäckande kedjan Bad & Värme. Vi är medlem i VVS företagen och är auktoriserade enligt säker vatteninstallation.

Leverantörens presentation