SEOPLATSEN | Menair Ledigt jobb civilingenjör högskoleingenjör VVS ventilation VVS-ingenjör Göteborg Borås Mölndal Kungälv Västra Götaland
Menair
Ledigt
jobb
civilingenjör
högskoleingenjör
VVS
ventilation
VVS-ingenjör
Göteborg
Borås
Mölndal
Kungälv
Västra
Götaland

Regionchef till Göteborg.

logo

Menair AB har ett ledigt jobb som Regionchef. Du är utbildad civilingenjör högskoleingenjör VVS ventilation VVS-ingenjör. Du bor i närheten av Göteborg, Borås, Mölndal, Kungälv i Västra Götaland.

Regionchef till Göteborg. Menair är ledande inom ventilation och har varit delaktiga i konstruktionen av den första luftavfuktaren med värmepump och plattvärmeväxlare. Nu söker Menair ytterligare en VVS-ingenjör inom ventilation för täcka upp de ökade behovet hos kunderna. Kompetens: Vi söker dig med en utbildning som VVS-ingenjör eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller yrkesvana från VVS och ventilations arbete. Personliga egenskaper: Som person är du förtoendegivande, engagerad och organiserad. Vidare är du noggrann men effektiv i ditt sätt att arbeta. Arbetsuppgifter: Vi erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor. Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom området. Stämmer ovanstående uppgifter in på dig? I så fall kanske du är just den vi söker till detta innovativa bolag. Varmt välkommen med din ansökan.

Frågor & ansökan ställs till: Bengt Torgander Telefon 040 - 45 33 80 bengt.torgander@menair.se

Menair AB - har varit ledande inom ventilation i simhallar sedan 1984 Bengt Torgander var med som delägare och startade upp tillverkningen av luftavfuktare och luftbehandlingsaggregat år 1980. Vi var också delaktig i konstruktionen av den första luftavfuktaren med värmepump och plattvärmeväxlare, på den europeiska marknaden. Redan år 1984 blev vi marknadsledande i Sverige. Nu går Menair in i en ny era. Sedan starten 1980 har vi dimensionerat och sålt närmare 2000 aggregat.

Leverantörens presentation