SEOPLATSEN | Menair Ledigt jobb teknisk säljare försäljningsingenjör Värme VVS Göteborg Borås Mölndal Kungälv Västra Götaland Värmland
Menair
Ledigt
jobb
teknisk
säljare
försäljningsingenjör
Värme
VVS
Göteborg
Borås
Mölndal
Kungälv
Västra
Götaland
Värmland

Regionchef till Göteborg.

logo

Menair AB har ett ledigt jobb som Regionchef. Du jobbar idag som teknisk säljare försäljningsingenjör inom Värme VVS. Du bor i närheten av Göteborg, Borås, Mölndal, Kungälv i Västra Götaland Värmland.

Regionchef till Göteborg. Menair AB är ledande inom ventilation och har varit delaktiga i konstruktionen av den första luftavfuktaren med värmepump och plattvärmeväxlare. Nu söker Menair ytterligare en VVS-ingenjör inom ventilation för täcka upp de ökade behovet hos kunderna. Kompetens: Vi söker dig med en utbildning som VVS-ingenjör eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller yrkesvana från VVS och ventilations arbete. Personliga egenskaper: Som person är du förtroendeingivande, engagerad och organiserad. Vidare är du noggrann men effektiv i ditt sätt att arbeta. Arbetsuppgifter: Vi erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor. Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom området. Stämmer ovanstående uppgifter in på dig? I så fall kanske du är just den vi söker till detta innovativa bolag. Varmt välkommen med din ansökan.

Frågor & ansökan ställs till: Bengt Torgander Telefon 040 - 45 33 80 bengt.torgander@menair.se

Menair AB - har varit ledande inom ventilation i simhallar sedan 1984 Bengt Torgander var med som delägare och startade upp tillverkningen av luftavfuktare och luftbehandlingsaggregat år 1980. Vi var också delaktig i konstruktionen av den första luftavfuktaren med värmepump och plattvärmeväxlare, på den europeiska marknaden. Redan år 1984 blev vi marknadsledande i Sverige. Nu går Menair in i en ny era. Sedan starten 1980 har vi dimensionerat och sålt närmare 2000 aggregat.

Leverantörens presentation