SEOplatsen | Ledigt jobb servicetekniker installatör montör ventilation luftbehandling Malmö Lund Ystad Skåne
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

Ledigt jobb servicetekniker installatör montör ventilation luftbehandling Malmö Lund Ystad Skåne

Climat80-Gruppen

Climat80-Gruppen har ett ledigt jobb som projektledare inom ventilation till Helsingborg i Skåne. Du har erfarenhet som servicetekniker installatör montör inom ventilation luftbehandling. Du bor i närheten av Malmö Lund Ystad Skåne.
Är du den projektledaren vi söker till kontoret i Helsingborgs inom ventilation! Vi på Climat80 AB är ett företag som finns i Helsingborg, Lund och i Malmö. Vi jobbar med ventilation men har även driftentreprenad. Climat80 har dotterbolag som arbetar bland annat inom el, kylteknik och VS. Vi är idag ca 400 anställda med bra samarbete. Vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet samtidigt som vi utföra ett bra jobb. Vi på Climat80 söker dig som : • Planerar team (personal) så att vi blir bättre för varje projekt. • Leder projekten enligt kundens krav och önskemål och enligt avtal. • Tycker om att jobba självständigt men även i grupp. • Stresstålig • Har ansvar för merförsäljning • Tar fram kalkyler som ligger till grund för offerter. Vi vill även att du ska ha erfarenhet inom installationsbranschen eller arbete inom ventilation. Samt kunskap inom projektekonomi och entreprenadjuridik. Dina egenskaper Du är engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra till en hållbar samhällsutveckling. Vi ser också att du är strukturerad, kan organisera och prioritera ditt arbete. Du är kommunikativ och bra på att samarbeta, har lätt för att etablera kundkontakter och är affärsinriktad. Låter det spännande och vill du veta mer? Välkommen med din ansökan!

Är du den projektledaren vi söker till kontoret i Helsingborgs inom ventilation! Låter det spännande och vill du veta mer? Kontakta Anders Sträng 046-10 13 90 Eller vet du att du är intresserad så skicka in ditt cv till jobb@climat80.se eller sök via länk
CLIMAT80 SÖK JOBBET

Du som vill utveckla dig själv och bjuda på ditt engagemang dvs aktivt bidra till våra företags fortsatta utveckling och framgång får mycket tillbaka hos oss. Vi erbjuder dig goda möjligheter till ett självständigt, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Branschens trevligaste arbetskamrater får du på köpet. Climat80-Gruppen är en tryggt växande företagsgrupp med jordnära och engagerade medarbetare. Tillsammans strävar vi efter att bygga en kultur med högpresterande team och kundnytta som främsta mål. Inom Climat80-Gruppen är kundens upplevelse av vårt jobb det viktigaste. Samtidigt arbetar vi aktivt för alla ska trivas och må bra på jobbet. En strävan som involverar alla i vår organisation, oavsett om du tillbringar större delen av din arbetsdag på kontoret eller på fältet. Våra ambitioner förutsätter både kunskap och engagemang, men också att du känner dig säker och trygg på din arbetsplats. Därför är din arbetsmiljö, hälsa och friskvård vardagsprioriterade områden för Climat80-Gruppen.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss