SEOPLATSEN | Structor Ledigt jobb Samhällsplanerare Planarkitekt Vingåker Katrineholm Södermanland
Structor
Ledigt
jobb
Samhällsplanerare
Planarkitekt
Vingåker
Katrineholm
Södermanland

Structor Miljöteknik AB

logo

Structor Miljöteknik har ett ledigt jobb som erfaren planarkitekt. Du har erfarenhet som planarkitekt, fysisk planerare, samhällsbyggnadsingenjör. Du bor i närheten av Vingåker Katrineholm Södermanland.

Structor Miljöteknik AB söker en erfaren planarkitekt. Vi kan erbjuda dig en utvecklande karriär inom samhällsplaneringssektorn tillsammans med oss. Vi söker främst dig som: • Är högskoleutbildad fysisk planerare/samhällsplanerare eller motsvarande. • Tidigare har jobbat med att ta fram detaljplaner och är väl insatt i planprocessen • Har god kunskap om plan- och bygglagen • Har goda kunskaper i programvaror så som Adobepaketet och AutoCad • Har en känsla för affärsmässighet och är kommunikativt kompetent Rollen innefattar uppdragsansvar och handläggning av planprocesser. Arbetet innebär stora utvecklingsmöjligheter och samtidigt en förväntan om eget ansvar i arbetsuppgifterna.

STRUCTOR MILJÖTEKNIK SÖKER ERFAREN PLANARKITEKT. Vid frågor om tjänsten, kontakta Peter Larsson på 070-693 04 50. Ansökan skickas till: peter.larsson@structor.se

Structor Miljöteknik Vi arbetar med många typer av projekt med anknytning till miljö. Vi har bred och gedigen kompetens och jobbar kreativt och praktiskt med komplexa miljöfrågor och hjälper dig både med små, snabba punktinsatser och stora, omfattande helhetsåtaganden. Vi har sammanfattat våra tjänster i tre olika områden: Förorenade områden Byggnader och arbetsmiljö Miljöbedömning, planer och tillstånd Våra kunder finns både i den privata och den offentliga sektorn och består bland annat av kommuner, länsstyrelser, industrier, entreprenörer och fastighetsföretag. I dagsläget är vi drygt 20 engagerade medarbetare utspridda på tre lokalkontor i Eskilstuna, Västerås och Örebro.”

Leverantörens presentation