SEOplatsen | BLISAB Ledigt jobb serviceelektriker installationselektriker entreprenadelektriker Nacka Värmdö
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

BLISAB Ledigt jobb serviceelektriker installationselektriker entreprenadelektriker Nacka Värmdö

BLISAB AB

BLISAB AB har ett ledigt jobb där du har erfarenhet som serviceelektriker, installationselektriker, entreprenadelektriker. Du bor i närheten av Nacka Värmdö.
Lysande elektriker till BLISAB Elteknik AB. Välkommen till oss, vi söker en medarbetare till vårt sammansvetsade gäng för olika typer av installationer. Vi vill att du är nyfiken på nya utmaningar samtidigt som du är en lagspelare. Du måste klara svenskan bra i tal och skrift. Om anställningen Lön Lönetyp: Fast månadslön Kommun: Nacka Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare. Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Krav Installationselektriker - 1-2 års erfarenhet Utbildning Krav Gymnasial utbildning inom el. BLISAB Elteknik AB Telefonstigen 2 13139 Nacka

ANSÖKAN: Skicka din ansökan till mats.wadstrom@blisab.se Frågor besvaras gärna av Mats Wadström 070-523 24 42.

Vi på BLISAB har under många år planerat och genomfört ett stort antal projekt med mer än lyckat resultat. Vår skicklighet ligger i att vi lyssnar på kunden och har en genomgående dialog under hela projekttiden. Hos oss kan du känna dig trygg – oavsett om du är arkitekt, total- eller underentreprenör eller partner. Tillsammans kan vi maximera nyttan av dina projekt och leverera högsta kvalitet.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss