SEOplatsen | HNA Ledigt jobb kyltekniker servicetekniker kyla Höganäs Ängelholm Åstorp Bjuv Helsingborg Skåne
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

HNA Ledigt jobb kyltekniker servicetekniker kyla Höganäs Ängelholm Åstorp Bjuv Helsingborg Skåne

HNA Storköksservice AB

HNA Storköksservice AB har ett ledigt jobb som kyltekniker, servicetekniker kyla. Du bor i närheten av Höganäs, Ängelholm, Åstorp, Bjuv, Helsingborg i Skåne.
Kyltekniker sökes av HNA storköksservice Vi expanderar och söker nu ytterligare en kyltekniker, som kan arbeta självständigt och i team. Vi har idag 10 tekniker i Höganäs, 10 tekniker i Staffanstorp och några av dessa jobbar båda med kyla och storkök. Detta är inget krav men om intresse finns så utbildar vi dig inom detta. Krav för jobbet: - Flera års erfarenhet som kyltekniker - B-körkor - Svenska är ett krav i både tal och skrift, då du har mycket kontakt med kunder. Vi erbjuder: - Kollektivavtal - Tjänstepension - Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner - Försäkringar - Marknadsmässig lön med extra allt - Karriär och utveckling Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande. Se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt..

Frågor & ansökan: Henrik Nilsson Telefon 070-5913918 henrik@hna.nu

HNA Storköksservice startade först i Höganäs, år 2009 startade vi en filial i Malmö (idag finns vi i Staffanstorp) internt heter det bolaget HNA Syd AB. Bolaget är en del av HNA Storköksservice AB. HNA Storköksservice AB jobbar med service, reparation och försäljning av professionell storköksutrustning såsom diskmaskiner, storköksugnar, kokgrytor, rostfria kylar och frysar, fast food, café och bagerimaskiner mm. Vi anlitas av kunder både inom den privata och offentliga sektorn. På HNA Storköksservice är vi totalt 35 anställda varav 5st säljare, 2st på ekonomiavdelningen samt 19st servicetekniker. Vi utför mestadels av servicen på plats hos kund, men vi har även verkstad, kontor och lager i Farhult samt i Staffanstorp. Vi är auktoriserad servicepartner för ca 30 stycken av Sveriges största märken inom storköksbranschen.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss