SEOplatsen | Structor Ledigt jobb byggnadsingenjör anläggningsingenjör broingenjör broinspektör broprojektör Malmö Lund Skåne
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

Structor Ledigt jobb byggnadsingenjör anläggningsingenjör broingenjör broinspektör broprojektör Malmö Lund Skåne

Structor Bro och Anläggning Malmö AB

Structor Bro & Anläggning Malmö AB har just nu ett ledigt jobb som brokonstruktör, broprojektör, broinspektör. Du har en utbildning som byggnadsingenjör, anläggningsingenjör, broingenjör. Tjänsten är placerad i Malmö pendlingsavstånd ifrån Malmö, Lund i Skåne.
Vi söker dig som arbetat några år som inspektör och/eller projektör och känner att det är dags att gå vidare. Hos oss har du möjligheten att utvecklas genom att delta i alla skeden, dock med fokus på inspektion och projektering.

KONTAKT OCH ANSÖKAN Kontakta gärna VD Lars Lindeberg, mobil 0706-93 04 93 eller lars.lindeberg@structor.se om du har frågor kring tjänsten. Ref: SEOplatsen.se

STRUCTOR BRO OCH ANLÄGGNING - Vi är med i alla skeden från idé till detaljprojektering och framtagande av konstruktionshandlingar. Vi utför även utredningar och broinspektioner. Våra kunder är entreprenörer, kommuner, Trafikverket m fl. Våra medarbetare har lång erfarenhet i branschen. Structor är en grupp av mindre bolag i nätverk med en gemensam plattform. Vi delar värderingar och bildar en enad front i vår marknadsföring och rådgivning. Vi kombinerar det lilla bolagets fördelar med det stora bolagets styrkor genom att samarbeta i stort som smått. Totalt är vi idag över 400 anställda i Sverige och Norge. Och vi utvecklas snabbt! För dig som anställd inom Structor innebär vår företagsmodell att du alltid har möjlighet att påverka och vara delaktig i utvecklingen av ditt bolag. Många av våra anställda är också delägare men oavsett delägarskap så erbjuder vi vinstdelning, fri sjukvård och förmånligt friskvårdsbidrag för samtliga anställda. Dina prestationer syns och märks.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss