SEOplatsen | Ledigt jobb civilingenjör högskoleingenjör arbetsmiljö arbetsmiljöingenjör Skärblacka Motala
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

Ledigt jobb civilingenjör högskoleingenjör arbetsmiljö arbetsmiljöingenjör Skärblacka Motala

BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs har idag ett ledigt jobb som Ledigt jobb som arbetsmiljöingenjör. Du är utbildad civilingenjör högskoleingenjör inom arbetsmiljö. Tjänsten är placerad i Skärblacka pendlingsavstånd ifrån Motala.
Vad erbjuder BillerudKorsnäs? På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och det är tack vare dem som vi är ett världsledande företag inom förnybart förpackningsmaterial.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Frida Nilson, avdelningschef Arbetsmiljö och säkerhet, frida.nilson@billerudkorsnas.com

Som anställd inom BillerudKorsnäs får du en trygg anställning samt möjligheten att vara del av ett ledande internationellt företag med stark lokal förankring som ständigt vill driva utvecklingen framåt. Om du arbetar inom BillerudKorsnäs kommer du att ges möjligheten att vara med och arbeta för att skapa en mer hållbar framtid. Du kommer vara del av en härlig blandning av människor. Vi har en informell och förbättringsinriktad företagskultur och vi gillar att ha roligt på arbetet samtidigt som vi skapar värde för företaget. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs på arbetet och det är en självklarhet att en säker arbetsmiljö är en prioriterad fråga. BillerudKorsnäs arbetar aktivt med att hitta sätt som gör att alla medarbetare ges en möjlighet att finna en balans i tillvaron, oavsett vilka arbetsuppgifter eller arbetstider man har. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och det är viktigt att båda föräldrarna är föräldralediga och därför erbjuder BillerudKorsnäs förstärkt föräldrapenning.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss