SEOplatsen | BillerudKorsnäs Ledigt jobb automationselektriker industrielektriker installationselektriker Skärblacka Finspång Norrköping Linköping Östergötland
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

BillerudKorsnäs Ledigt jobb automationselektriker industrielektriker installationselektriker Skärblacka Finspång Norrköping Linköping Östergötland

BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs har ett ledigt jobb som automationselektriker i Skärblacka. Du har erfarenhet som industrielektriker, installationselektriker. Du bor i närheten av Finspång Norrköping Linköping i Östergötland.
Automationselektriker Vi söker dig som vill ha ett varierande och utvecklande arbete där du i nära samarbete med driftspersonal och trevliga kollegor, arbetar för att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i vår produktionsprocess alltid med säkerheten i första hand. Vi värnar om våra anställdas säkerhet och hälsa. Detta gör vi bland annat genom att utbilda våra anställda i att agera och tänka säkert och ta hand om varandra. Som anställd har du tillgång till vårt egna gym och en förmånsportal där du nyttjar ditt friskvårdsbidrag och andra erbjudanden och rabatter.

Tycker du att det är dags för nya utmaningar och att denna tjänst skulle kunna passa dig? Tveka då inte att kontakta Fredrik Jensen, Gruppchef DS Sulfat på tfn. 011-24 53 48.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss