SEOPLATSEN | Ledigt jobb civilingenjör högskoleingenjör maskinteknik mekanik maskiningenjör mekanikingenjör Norrköping Finspång Skärblacka Linköping Östergötland
Ledigt
jobb
civilingenjör
högskoleingenjör
maskinteknik
mekanik
maskiningenjör
mekanikingenjör
Norrköping
Finspång
Skärblacka
Linköping
Östergötland

BillerudKorsnäs

logo

BillerudKorsnäs har ett ledigt jobb som konstruktör inom mekanik, rör. Du är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör i maskinteknik, mekanik, maskiningenjör, mekanikingenjör. Tjänsten är placerad i Skärblacka pendlingsavstånd ifrån Norrköping, Finspång, Linköping i Östergötland.

Underhållsingenjör, Skärblacka Jobbeskrivning Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till att öka tillgängligheten och få möjlighet att ständigt lära nytt! Tänk om du kunde bidra till att vi har full koll på vår reservdelshållning! Tänk om du kunde bli vår nästa underhållsingenjör och vara med och bygga ett underhåll i världsklass! Vi söker en underhållsingenjör som ska leda och bedriva Skärblacka bruks långsiktiga planer för reservdelshållning.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Högberg, sektionschef Centralt underhåll på tel. 011-24 56 81.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och det är tack vare dem som vi är ett världsledande företag inom förnybart förpackningsmaterial.

Leverantörens presentation