SEOplatsen | Billerud Ledigt jobb civilingenjör högskoleingenjör maskinteknik maskiningenjör Skärblacka Finspång Norrköping Linköping Östergötland
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

Billerud Ledigt jobb civilingenjör högskoleingenjör maskinteknik maskiningenjör Skärblacka Finspång Norrköping Linköping Östergötland

BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs har ett ledigt jobb som Projektingenjör till Skärblacka. Du är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör inom maskinteknik, maskiningenjör. Du bor i närheten av Skärblacka Finspång Norrköping Linköping Östergötland.
Projektavdelningen ansvarar för att driva Skärblacka bruks projektverksamhet avseende brukets framtida utveckling. Uppdragen är av varierande storlek, men den gemensamma nämnaren är anläggningsobjekt. Vi är också ett tekniskt bollplank för underhålls- och driftsavdelningarna, där vi bland annat bidrar med specialistkompetens. Vår målsättning är att driva projekten i enlighet med våra rutiner för att uppnå projektens uppsatta mål. Vi söker nu en projektingenjör med inriktning mot maskin- och rörkonstruktion som kommer att vara en viktig kugge i Skärblacka Bruks projektverksamhet. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete där du tillsammans med kollegor får arbeta med tekniskt avancerade uppdrag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Björsten, Chef Projektavdelningen på tfn 011-24 57 50.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss