SEOPLATSEN | BillerudKorsnäs Ledigt jobb verksamhetsutvecklare förändringsledare Skärblacka Finspång Norrköping Linköping Östergötland
BillerudKorsnäs
Ledigt
jobb
verksamhetsutvecklare
förändringsledare
Skärblacka
Finspång
Norrköping
Linköping
Östergötland

BillerudKorsnäs

logo

BillerudKorsnäs har ett ledigt jobb som Verksamhetsutvecklare. Du har erfarenhet som verksamhetsutvecklare förändringsledare. Tjänsten är placerad i Skärblacka, pendlingsavstånd ifrån Finspång Norrköping Linköping i Östergötland.

Verksamhetsutvecklare med inriktning förbättringsarbete Jobbeskrivning Vi söker dig som brinner för systematiskt förbättringsarbete och som vill vara en motor som driver vårt arbete med ständiga förbättringar framåt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större förbättringsprojekt eller att du haft en betydande roll i implementering av systematiskt förbättringsarbete med fördel inom processindustri eller större komplexa organisationer. Som Verksamhetsutvecklare kommer du att utveckla, leda, coacha och delta i förbättringsaktiviteter och förbättringsprojekt inom företaget. I arbetsuppgifterna ingår planering och införande av olika aktiviteter samt utbildning och coachning av team och ledare i vårt förändringsarbete. Det kan bland annat handla om att bidra med utbildningar, analys, förändringsledning, hjälpa till att ringa in problem/lösningar och öka förutsättningarna för att genomföra ett lyckat förbättringsarbete. Du deltar även i planering och leder intern- och externrevisioner och svarar på kundfrågor inom områden som kvalitet, verksamhetssystem, produktsäkerhet, systematiskt förbättringsarbete etcetera.

Vill du veta mer vänligen kontakta Nicklas Enoks, Sektionschef Verksamhetsutveckling på tfn 011-24 56 16.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Leverantörens presentation