SEOPLATSEN | Ledigt jobb behörig lärare spanska engelska Gränna Huskvarna Tranås Ödeshög
Ledigt
jobb
behörig
lärare
spanska
engelska
Gränna
Huskvarna
Tranås
Ödeshög

Jönköpings Kommun

logo

Ribbaskolan har ett ledigt jobb som behörig lärare inom spanska, engelska. tjänsten är placerad i Gränna pendlingsavstånd ifrån Huskvarna, Tranås, Ödeshög.

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje. Ditt nya jobb Allt börjar med bra lärare som har bra förutsättningar att utveckla sin undervisning. Vill du vara en del av de ämneslag som kommer att fortsätta utveckla undervisningen på Ribbaskolan? Trivs du med att samarbeta med andra lärare och vill du ha frihet att till stora delar själv styra din arbetstid. Du kommer att undervisa i spanska i åk 6-9, eventuellt i kombination med annat ämne, gärna engelska. Undervisningen i spanska är 60%. Du tillhör ett arbetslag samt ett ämneslag som kontinuerligt arbetar för att förändra och förbättra undervisningen.

Vill du veta mer? Pär Palmgren, rektor: telefon 036-10 66 60 eller via mail par.palmgren@jonkoping.se

Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Leverantörens presentation