SEOPLATSEN | Ledigt jobb behörig lärare VVS fastighet kyla Jönköping Huskvarna Habo
Ledigt
jobb
behörig
lärare
VVS
fastighet
kyla
Jönköping
Huskvarna
Habo

Erik Dahlbergsgymnasiet

logo

Erik Dahlbergsgymnasiet har ett ledigt jobb som behörig lärare inom VVS, fastighet, kyla. Tjänsten är placerad i Jönköping pendlingsavstånd ifrån Huskvarna, Habo.

ill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje! Ditt nya jobb Våra VVS- och kyllärare behöver utöka sitt arbetslag med ytterligare en kollega. Tjänsten är en tillsvidareanställning där en provanställning kan komma att bli aktuell. Har du inte läst en pedagogisk utbildning så kommer du också erbjudas möjligheten att läsa till en så kallad Kompletterande pedagogisk utbildning (KPU). Vi söker dig som med din branschvana, kompetens och engagemang kommer bidra till att utveckla programmet med moderna synsätt. Likaså kommer du att stödja och utbilda våra studenter till att bli goda framtida arbetskamrater i branschen. Du får tillsammans med oss, dina nya kollegor, skapa miljöer som främjar elevernas lärande samt utveckling och du blir en aktiv del i skolans utvecklingsarbete.

Vill du veta mer? Erik Backlund Wengbrand, rektor, tel. 036-10 62 05 Irma Cavka, HR-konsult, tel. 036-10 62 08

Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Leverantörens presentation