SEOPLATSEN | Ledigt jobb civilingenjör högskoleingenjör maskinteknik mekanik maskiningenjör mekanikingenjör Norrköping Finspång Skärblacka Linköping Östergötland
Ledigt
jobb
civilingenjör
högskoleingenjör
maskinteknik
mekanik
maskiningenjör
mekanikingenjör
Norrköping
Finspång
Skärblacka
Linköping
Östergötland

BillerudKorsnäs

logo

BillerudKorsnäs har ett ledigt jobb som konstruktör inom mekanik, rör. Du är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör i maskinteknik, mekanik, maskiningenjör, mekanikingenjör. Tjänsten är placerad i Skärblacka pendlingsavstånd ifrån Norrköping, Finspång, Linköping i Östergötland.

Konstruktör mekanik/rör Vi söker dig som är kreativ i ditt problemlösande och gillar att jobba ihop med andra där du bidrar med dina kunskaper inom konstruktion mekanik och rör. Du har en drivkraft och intresse av att vidareutvecklas inom tjänsten för att fylla hela befattningen och bli projektingenjör. Du kommer att vara en viktig kugge i Skärblacka bruks projektverksamhet.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Björsten, Chef Projektavdelningen på tfn 011-24 57 50.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och det är tack vare dem som vi är ett världsledande företag inom förnybart förpackningsmaterial.

Leverantörens presentation