SEOPLATSEN | Ledigt jobb brokonstruktör Malmö Lund Helsingborg Skåne
Ledigt
jobb
brokonstruktör
Malmö
Lund
Helsingborg
Skåne

Structor Bro & Anläggning Malmö AB

logo

Structor Bro & Anläggning Malmö AB har just nu ett ledigt jobb som Brokonstruktör. Du har erfarenhet som broprojektör, broinspektör. Tjänsten är placerad i Malmö pendlingsavstånd ifrån Lund, Helsingborg i Skåne.

STRUCTOR BRO OCH ANLÄGGNING MALMÖ AB. Hos oss får du möjlighet att utvecklas vidare och arbeta i såväl tidiga skeden som i bygghandlingsskeden. Du blir en viktig del i vårt bolag och vår fortsatta utveckling. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015. Vi söker en erfaren brokonstruktör som är van att ha kontakt med beställare och som kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

KONTAKT OCH ANSÖKAN Kontakta gärna Vd Lars Lindeberg, mobil 0706-93 04 93 eller lars.lindeberg@structor.se om du har frågor kring tjänsten. Ref: SEOplatsen.se

OM STRUCTOR BRO OCH ANLÄGGNING Vi är med i alla skeden från idé till detaljprojektering och framtagande av konstruktionshandlingar. Vi utför även utredningar och broinspektioner. Våra kunder är entreprenörer, kommuner, Trafikverket m fl. Våra medarbetare har lång erfarenhet i branschen. Structor är en grupp av mindre bolag i nätverk med en gemensam plattform. Vi delar värderingar och bildar en enad front i vår marknadsföring och rådgivning. Vi kombinerar det lilla bolagets fördelar med det stora bolagets styrkor genom att samarbeta i stort som smått. Totalt är vi idag över 400 anställda i Sverige och Norge. Och vi utvecklas snabbt! För dig som anställd inom Structor innebär vår företagsmodell att du alltid har möjlighet att påverka och vara delaktig i utvecklingen av ditt bolag. Många av våra anställda är också delägare men oavsett delägarskap så erbjuder vi vinstdelning, fri sjukvård och förmånligt friskvårdsbidrag för samtliga anställda. Dina prestationer syns och märks.

Leverantörens presentation