SEOPLATSEN | Ledigt jobb teknisk säljare el elkraft Smålandsstenar Jönköping Halland Kronoberg
Ledigt
jobb
teknisk
säljare
el
elkraft
Smålandsstenar
Jönköping
Halland
Kronoberg

Reservkraftsbyggarna

logo

Reservkraftsbyggarna AB har ett ledigt jobb som Teknisk säljare el, elkraft. Tjänsten är placerad i Smålandsstenar pendlingsavstånd ifrån Jönköping, Halland, Kronoberg.

Ibland räcker det inte att tända ett ljus… - …när strömmen går. Projektledare/Teknisksäljare! Reservkraftsbyggarna – Smålandsstenar Vill du arbeta i ett mindre team med en bred roll? Trivs i ansvarsfull, självständig och gillar samarbete? Vi på Reservkraftsbyggarna säljer, installerar och servar dieseldriven reservkraft till verksamheter där säker elförsörjning är kritisk. Som projektledare och projektsäljare samarbetar du med interna och externa arbetare/partners/underleverantörer för att kalkylera, offerera, projektera och driftsätta anläggningar. Se till att projekten utförs korrekt, enligt kravspecifikation och med god lönsamhet. Du kommer även vara med i diskussioner kring hur vi som företag skall utveckla, öka omsättning och lönsamhet. Projekten genomförs i hela landet (främst söder om Gävle) varför tjänsten inkluderar resor. Vi söker dig som: • Vill vara med i en familjeanda där vi hjälper varandra och ser framgång som ett gemensamt mål. • Har erfaren inom El kunskap och elinstallation. • Är intresserad av reservkraft-teknik. • Kan Projektledning och projektutförande. • Har erfarenhet och intresse för felsökning, problemlösning och service. • Är strukturerad, noggrann och har förmåga att arbeta självständigt. • Vill vara med i reservkraftsprojekt från början till en färdig och säker anläggning och därefter fortlöpande service och underhåll. • Blir stimulerad av teknik, automation och spännande projekt. • Har erfarenhet inom automation, styrsystem, PLC vana, datorvana. Egen bil är inte ett krav då vi kan erbjuda förmånsbil, B-körkort är ett krav. Arbete utgår från Smålandsstenar, jobb hemifrån kan diskuteras. Det förekommer resor för utförande av arbetet, detta kan diskuteras. Arbetstid: heltid (deltid kan också vara aktuellt). För heltidsanställning har vi även resultatbaserad bonus. Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Frågor besvaras av: Glenn Gunnarsson Tel 0371-31090 Mobil 076-555 97 16 E-Post info@pwrpower.se

Dieseldrivna elverk, inbyggda elverk, helautomatiska reservkraftverk eller mobila elverk, oavsett vad du söker har Reservkraftsbyggarna lösningen. Efter 40 år i branschen har vi samlat på oss ovärderlig kunskap genom att förse allt från mindre företag till omfattande produktionsanläggningar med specialtillverkade reservkraftverk. Att vi inte talar om standardverk beror på att vi bygger varje elverk efter ditt specifika behov och önskemål. En riktigt driftsäker kombination som du kommer att värdera högt när du råkar ut för ett elavbrott. Genom åren har vi specialtillverkat reservkraftsanläggningar till kommuner, försäkringsbolag, räddningstjänsten, försvaret, sjukhus, polisen, bevakningsföretag, ålderdomshem och många fler. De vet att vi endast levererar elverk som de kan lita på i alla väder. www.pwrpower.se

Leverantörens presentation