SEOplatsen | Ledigt jobb serviceelektriker installationselektriker automationselektriker industrielektriker elmontör Orust Tjörn
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

Ledigt jobb serviceelektriker installationselektriker automationselektriker industrielektriker elmontör Orust Tjörn

Nordholms Industriinstallationer AB

Nordholms Industriinstallationer AB har ett ledigt jobb som automationselektriker, industrielektriker, elmontör. Du har erfarenhet som serviceelektriker, installationselektriker. Tjänsten är placerad på Orust pendlingsavstånd ifrån Tjörn.
Vi söker dig som har lägst el utbildning på gymnasienivå, gärna nyexaminerad, eller liknande kompetens. Tidigare arbete med skåpsbyggen och installationer är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi ser att du som söker har ett stort intresse för elteknik och gillar utmaningar. Du måste vara ansvarstagande både gällande ditt eget och dina kollegors jobb, och vara en god lagspelare. Du bör vara innovativ för att kunna lösa olika typer av montage lösningar och fortlöpande kunna optimera installationerna. Arbetsuppgifter Som elmontör kommer du att installera el och pneumatik på instrument till komplexa processmoduler som vi tillverkar i vår verkstad. Du arbetar för det mesta självständigt men även i grupp. Arbetet kräver noggrannhet och precision, då installationens finish och kvalitet kontrolleras grundligt innan den levereras till kund. Arbetstiden tillbringas i vår verkstad i Henån men resor till kund kan förekomma. Vi erbjuder dig en anställning, i ett trevligt arbetslag, där man jobbar fritt med projekten under eget ansvar.

Frågor och ansökan: Niklas Halfvordsson 076-1050112. Rekryteringen sker fortlöpande så låter detta intressant är du varmt välkommen med en ansökan. Mejla din ansökan till niklas.halfvordsson@nordholms.se

Nordholms är ett ägarlett företag med ca 50 anställda. Våra största kunder finner du inom läkemedel-, livsmedel- och kärnkraftsindustrin. Nordholms målsättning är att arbeta långsiktigt med våra kunder och vi ser positivt på erfarenhetsutbyte som leder till att vi utvecklas och förbättras- en nöjd kund är viktigt och ett led att uppnå detta är genom konstruktiv dialog.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss