SEOplatsen | Ledigt jobb civilingenjör högskoleingenjör trafik trafikingenjör trafikplanerare Sigtuna Märsta
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

Ledigt jobb civilingenjör högskoleingenjör trafik trafikingenjör trafikplanerare Sigtuna Märsta

Structor Uppsala AB

Structor Uppsala AB har ett ledigt jobb trafikplanerare. Du är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör trafik, trafikingenjör. Tjänsten är placerad i Uppsala pendlingsavstånd ifrån Sigtuna, Märsta.
STRUCTOR UPPSALA SÖKER ERFAREN TRAFIKPLANERARE. Vi söker dig som har intresse, engagemang och den erfarenhet som krävs för att bli en byggsten i vårt trafikteam. Dina idéer och ditt engagemang är en förutsättning för vår målsättning att utveckla vår utredningsverksamhet inom trafikplanering.

KONTAKT OCH ANSÖKAN: Om du är intresserad att veta mer kontakta vd Anders Metzén. anders.metzen@structor.se

Structor ser möjligheter. Vi gör det genom att tänka nytt, fritt och tillsammans. Våra signum är specialistkompetens, enkelhet och småskalighet. Detta har gjort oss till ett av Sveriges större och ledande kunskapsföretag inom samhällsbyggnadsområdet. Gruppen består av självständiga och partnerägda konsultbolag. Max en busslast medarbetare i varje bolag innebär delaktighet och korta beslutsvägar. Alla medarbetare inom Structor är konsulter och drivs av samma vilja att se, skapa och förverkliga möjligheter. Structorgruppen består idag av drygt 30 bolag med sammanlagt cirka 500 medarbetare. STRUCTOR UPPSALA AB, Dragarbrunnsgatan 45, 3 tr, 753 20 UPPSALA, Telefon: +46 706-93 53 04
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss