SEOPLATSEN | Ledigt jobb projektledare arbetsledare kyla kylteknik Älvsbyn Piteå
Ledigt
jobb
projektledare
arbetsledare
kyla
kylteknik
Älvsbyn
Piteå

Bravida Sverige AB

logo

Bravida Sverige AB har ett ledigt jobb som Projektledare kyla. Du har erfarenhet som arbetsledare i kylteknik. Tjänsten är placerad i Luleå pendlingsavstånd ifrån Älvsbyn, Piteå.

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom el, vs och ventilation i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. På Bravida jobbar vi som ett team. Vi har det kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

Frågor om tjänsten besvaras av: Göran Filppa Avdelningschef goran.filppa@bravida.se

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi i team och vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga. När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Leverantörens presentation