SEOPLATSEN | Ledigt jobb civilingenjör högskoleingenjör automation automationsingenjör Halmstad Falkenberg
Ledigt
jobb
civilingenjör
högskoleingenjör
automation
automationsingenjör
Halmstad
Falkenberg

CREACON HKAB

logo

CREACON HKAB har ett ledigt jobb som Automationsingenjör. Du är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör inom automation. Tjänsten är placerad i Halmstad, pendlingsavstånd ifrån Falkenberg.

Vi söker: En Automationsingenjör och erbjuder en unik möjlighet till delägarskap. Vi ser att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som programmerare inom PLC/SCADA och har erfarenhet av att jobba brett med olika PLC fabrikat. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga och att du är intresserad av teknik. Hos oss får du en spännande tjänst med stor möjlighet att vara med att påverka och utveckla företaget.

För att få veta mer om tjänsten kan du kontakta Petter Gustavsson Email: petter.gustavsson@creaconhkab.se Tel: 035-16 03 16. Vi tillsätter tjänsten så fort vi har hittat rätt sökande. Välkommen med din ansökan redan idag.

CREACON HKAB är sedan två decennier ett privatägt konsultföretag med drygt 30 anställda. Vi har verksamhet i Halmstad och Skövde. I Halmstad finns avdelningarna Arkitektur, EL, VVS, Automation och Energiteknik. I Skövde finns VVS. CREACON HKAB utför kvalificerade konsulttjänster inom arkitektur, vvs, el, energiteknik, dator- PLC styrning. Våra kunder finns såväl inom kommuner och landsting som inom privat förvaltning och industri.

Leverantörens presentation