SEOplatsen | BRAVIDA Ledigt jobb ledande montör VS VVS Skellefteå Robertsfors Umeå Norsjö Piteå
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

BRAVIDA Ledigt jobb ledande montör VS VVS Skellefteå Robertsfors Umeå Norsjö Piteå

Bravida Sverige AB

Bravida Sverige AB. Ledigt jobb som ledande montör i Skellefteå. Du har erfarenhet inom VS, VVS. Pendlingsavstånd ifrån Robertsfors, Umeå, Norsjö, Piteå.
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom el, vs och ventilation i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. På Bravida jobbar vi som ett team. Vi har det kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

LEDANDE MONTÖRER TILL VÅR VS AVDELNING. Frågor besvaras av: Peter Bäcklund Avdelningschef VS 0910-71 50 91 peter.backlund@bravida.se

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi i team och vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga. När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss