SEOplatsen | MIDROC ledigt jobb Industrielektriker serviceelektriker automationselektriker installationselektriker Sundsvall Timrå
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

MIDROC ledigt jobb Industrielektriker serviceelektriker automationselektriker installationselektriker Sundsvall Timrå

Midroc Electro

Midroc Electro har ett ledigt jobb som Industrielektriker i Sundsvall. Du har erfarenhet som serviceelektriker, automationselektriker, installationselektriker, ECY-certifierad elektriker. Pendlingsavstånd ifrån Timrå.
Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Midroc Electro i Lysekil fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare?

Industrielektriker sökes till Sundsvall. Frågor besvaras av: VERKSAMHETSCHEF Christian Hultin 0104707760 christian.hultin@midroc.se

På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum! Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss