SEOPLATSEN | PRENAD Ledigt jobb servicetekniker montör installatör VS VVS Helsingborg Höganäs Ängelholm
PRENAD
Ledigt
jobb
servicetekniker
montör
installatör
VS
VVS
Helsingborg
Höganäs
Ängelholm

Prenad - Bravida

logo

Prenad har ett ledigt jobb som Serviceledare VS i Helsingborg. Du har erfarenhet som servicetekniker, montör, installatör inom VS, VVS. Pendlingsavstånd ifrån Höganäs, Ängelholm.

Bravida Prenad är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Vi är drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden.

SERVICELEDARE VS TILL PRENAD HELSINGBORG. Frågor besvaras av: Andreas Johansson Servicechef 073-682 72 30 andreas.johansson@prenad.se

PRENAD är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Med kontor över hela Skåne, i Halmstad och Karlstad finns lokalkännedom och förutsättningar för nära och långsiktiga relationer mellan Prenads personal och kunderna.

Leverantörens presentation