SEOplatsen | TC-KRAFT Ledigt jobb serviceelektriker installationselektriker entreprenadelektriker ledande montör Östersund Krokom Jämtland
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

TC-KRAFT Ledigt jobb serviceelektriker installationselektriker entreprenadelektriker ledande montör Östersund Krokom Jämtland

TC-Kraft AB

TC-KRAFT AB har ett ledigt jobb som Ledande Montör och Serviceelektriker i Östersund. Du är idag installationselektriker, entreprenadelektriker. Pendlingsavstånd ifrån Krokom, Jämtland.
Ledande montör: Vi söker nu en driven ledande montör. Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter. I rollen som ledande montör jobbar du förutom med installation att leda och fördela arbetet på arbetsplatsen samt ser till att tidsplaner och kontrollplaner för entreprenaden följs. Du kommer också ha löpande avstämningar med projektledare och tekniker samt ansvara för ÄTA-hantering. Installationselektriker: i söker dig som är van/intresserad att arbeta med installationer/service. Vi har kunder både hos privatpersoner och hos företag. Nu söker vi dig som är elektriker och som gillar att jobba i lite större projekt. Vi söker dig som tar ansvar och är van att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter, har B-körkort, är el-utbildad på gärna gymnasienivå eller annan typ av utbildning med godkända betyg samt har jobbat några år. Meriterande är om du tidigare arbetat som serviceelektriker. I rollen ingår även: daglig kontakt med kunder, planering av eget arbete, utföra tekniska serviceuppdrag och komma med förslag till förbättringsåtgärder till kunder. Möjlighet att utgå ifrån hemmet. Hos oss kan vi garantera dig en spännande och varierad arbetsdag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag!

Varmt välkommen att höra av dig till oss på TC-KRAFT. Frågor & Ansökan: Tobias Östlin – 070-326 94 47 eller växel 0696-653900 välj ekonomi. Ansökan skickas till: info@tckraft.se.

TC-KRAFT AB grundades 2010. Sedan dess har företaget växt stadigt och har idag tillsammans med dotterbolaget Z-Signaler ca 30 anställda elektriker, linjemontörer, fiber och vägbelysningstekniker. Vi arbetar främst med nya som gamla el- installationer, kraft, vägbelysnings och fiberutrustning åt både företag och privatpersoner. Under 2013 förvärvade TC Kraft dessutom Voltab AB och fick därmed kompetens inom både energi- och industritermografering samt automationsteknik. Vi har kontor både i Hammarstrand och i Östersund men vi utför arbeten i hela länet.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss