SEOplatsen | ONECO ledigt jobb projektcontroller civilekonom kalkylator Nyköping Enköping Haninge
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

ONECO ledigt jobb projektcontroller civilekonom kalkylator Nyköping Enköping Haninge

OneCo AB

OneCo AB har ett ledigt jobb som Projektcontroller i Kungens Kurva. Du är civilekonom, kalkylator. Du bor nära Nyköping, Enköping, Haninge.
Projektcontroller, Kungens Kurva. Älskar du siffror? Gillar du stora informationsflöden? Är du en fena på excel? Är du en duktig administratör? Älskar du att bevaka ett gott kassaflöde och EBITDA där du med våra affärssystem kan se de mönster och signaler som finns och då känna att här måste jag göra en insats för att bringa tydlighet i ekonomin? Är du skicklig på att omsätta information du ser, hör och läser till siffror i projektekonomins underbara värld?

Varmt välkommen med frågor om tjänsten till områdeschef David Hellström e post: david.hellstrom@oneco.se. Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden!
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss