SEOPLATSEN | ONECo ledigt jobb montageledare produktionsplanerare systemtekniker teleingenjör radioingenjör Nyköping Enköping Haninge
ONECo
ledigt
jobb
montageledare
produktionsplanerare
systemtekniker
teleingenjör
radioingenjör
Nyköping
Enköping
Haninge

OneCo AB

logo

OneCo AB har ett ledigt jobb som Montageledare i Kungens Kurva. Du är produktionsplanerare, systemtekniker, teleingenjör, radioingenjör. Du bor nära Nyköping, Enköping, Haninge.

Montageledare FTN, Kungens Kurva. Vi söker nu en montageledare inom FTN (Försvarets TeleNät) och MTN (Marinens Telenät) till OneCo Networks, avdelning Defence. Du kanske har arbetat som tekniker, teleingenjör, projektledare etc. och är nu redo för nya utmaningar?

Varmt välkommen med frågor om tjänsten till områdeschef David Hellström e post: david.hellstrom@oneco.se. Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden!

Leverantörens presentation