SEOplatsen | ONECO ledigt jobb projektör beredare systemtekniker It-tekniker Kungens Kurva Stockholm
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

ONECO ledigt jobb projektör beredare systemtekniker It-tekniker Kungens Kurva Stockholm

OneCo AB

OneCo AB har ett ledigt jobb Som Projektör i Kungens Kurva, Stockholm. Du är idag beredare, systemtekniker, It-tekniker.
Projektör inom FTN till OneCo Networks AB avdelning Defence. Projekten omfattar kundlösningar baserade på produkter och tjänster inom verksamhetskritisk tele- och datakommunikation. Projekten består ofta av elinstallationer, batteribyten, transmission, IP lösningar, installation av switchar och routrar och antennmontage i master & torn, eller på hustak. Varje projekt är unikt. Du kommer alltid att ställas inför nya utmaningar. Du är ytterst ansvarig för projektering av dina projekt som leder till ett så smidigt montage för avdelningens tekniker som möjligt. Kontinuerlig uppföljning och dokumentering av vad som gjorts är viktigt. Slutkunden är Försvarsmakten och både FTN-byggnationer och MTN-byggnationer (Marinens Telenät) kan förekomma.

Varmt välkommen med frågor om tjänsten till områdeschef David Hellström e post: david.hellstrom@oneco.se. Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden!
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss