SEOplatsen | AH-AUTOMATION Ledigt jobb elkonstruktör apparatskåpsbyggare Sotenäs Kungshamn Munkedal Lysekil Uddevalla Tanumshede
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

AH-AUTOMATION Ledigt jobb elkonstruktör apparatskåpsbyggare Sotenäs Kungshamn Munkedal Lysekil Uddevalla Tanumshede

AH Automation AB

AH Automation AB har ett ledigt jobb som Elkonstruktör, apparatskåpsbyggare. Du bor nära Sotenä,s Kungshamn, Munkedal, Lysekil, Uddevalla, Tanumshede.
Elkonstruktör. Är du vass på el och automation? Vår företagskultur präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang. Om du gillar att jobba i team, har förmåga att jobba strukturerat och är bra på att skapa relationer kommer du att trivas bra hos oss. Har du dessutom en vilja att lära nytt och lust att dela med dig av dina kunskaper kommer du att bli en perfekt del av vårt team.

Varmt välkommen med ANSÖKAN och frågor om tjänsten till: Mahmod Tabarte, konstruktionschef mahmod.tabarte@ah-automation.se Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

AH Automation är ett teknikföretag som levererar högteknologiska robot- och systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare. Vi verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för oss för att värna relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss