SEOplatsen | AH-AUTOMATION Ledigt jobb teknisk säljare försäljningsingenjör automation industri Göteborg Västra Götaland
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

AH-AUTOMATION Ledigt jobb teknisk säljare försäljningsingenjör automation industri Göteborg Västra Götaland

AH Automation AB

AH Automation AB har ett ledigt jobb som Teknisk säljare, försäljningsingenjör inom automation, industri. Du bor nära Göteborg i Västra Götaland.
Säljare. I rollen som säljare på AH Automation är du en viktig kugge i försäljningsorganisationen och rapporterar direkt till VD. Kunderna finns inom ett brett spektrum av kunder inom industrin, som till exempel Kinnarps, Scania, Husqvarna och Volvo, men också mindre bolag med stark lokal förankring. Idag finns en etablerad säljorganisation som över tid ska växa ytterligare. Arbetet är fritt med mycket ansvar och rollen är inte bunden till specifik geografisk plats.

Varmt välkommen med ANSÖKAN och frågor om tjänsten till: David Hellström VD. david.hellstrom@ah-automation.se. Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

AH Automation är ett teknikföretag som levererar högteknologiska robot- och systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare. Vi verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för oss för att värna relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss