SEOplatsen | BRAVIDA Ledigt jobb serviceledare el Kristianstad Sölvesborg Åhus
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

BRAVIDA Ledigt jobb serviceledare el Kristianstad Sölvesborg Åhus

Bravida Sverige AB

Bravida Sverige AB har ett ledigt jobb som Serviceledare el i Kristianstad. Du bor nära Sölvesborg, Åhus.
SERVICELEDARE TILL KRISTIANSTAD. Är du en erfaren serviceledare alternativt en service-minded elektriker med goda planerings-och ledaregenskaper som tycker det är dags att ta nästa kliv i karriären? Sök redan idag till vårt gäng i Kristianstad!

Varmt välkommen med frågor om tjänsten till: David Carnstam Avdelningschef david.carnstam@bravida.se. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

På Bravida är vi drygt 12000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar. Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga. När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss