SEOPLATSEN | BRAVIDA Ledigt jobb kyltekniker styr- reglertekniker Stenungsund Göteborg Uddevalla Orust Tjörn Kungälv
BRAVIDA
Ledigt
jobb
kyltekniker
styr-
reglertekniker
Stenungsund
Göteborg
Uddevalla
Orust
Tjörn
Kungälv

Bravida Cooling AB

logo

BRAVIDA COOLING AB har ett ledigt jobb som Kyltekniker, styr- reglertekniker i Stenungsund. Du bor nära Göteborg Uddevalla, Orust, Tjörn, Kungälv.

KYLTEKNIKER TILL BRAVIDA COOLING I STENUNGSUND. Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en kyltekniker till Stenungsund. Möjlighet att utgå ifrån det egna hemmet. Intresserad? Sök jobbet redan idag! Bravida Cooling i Stenungsund består idag av 14 anställda, vi har en mycket bra sammanhållning där vi hjälper och stöttar varandra så att allas kompetenser kommer till användning. Hos oss blir du en i gänget!

Varmt välkommen med frågor till: Claes Mårtensson Avdelningschef Cooling 0708296889 claes.martensson@bravida.se. Rekrytering sker löpande.

LÄNK TILL ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan!
Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar.

Leverantörens presentation