SEOplatsen | Gullikssons-EL Ledigt jobb serviceelektriker installationselektriker ECY-elektriker Upplands Väsby Kista Solna
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

Gullikssons-EL Ledigt jobb serviceelektriker installationselektriker ECY-elektriker Upplands Väsby Kista Solna

Gullikssons El

Gullikssons-EL AB har ett ledigt jobb som serviceelektriker i Sollentuna. Du är idag installationselektriker, ECY-elektriker och bor nära Upplands Väsby, Kista, Solna.
Serviceelektriker. Vill du bli en del av ett glatt team med fantastisk laganda? Är du dessutom intresserad av att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap, gemenskap och engagemang? Då är det hos oss du ska arbeta! Gullikssons El söker dig som är serviceelektriker och som med din breda erfarenhet inom elektrikeryrket, nyfikenhet och positiva inställning vill bli en del av vårt team och hjälpa oss i vår fortsatta utveckling.

Varmt välkommen med frågor till Mikael Brag – mikael.brag@gullikssonsel.se – 010-410 10 18 eller Sebastian Nyström – sebastian.nystrom@gullikssonsel.se – 010-410 10 05

Gullikssons El är ett stabilt företag som funnits på marknaden sedan 1998. Hos oss är utvecklingsmöjligheterna stora för rätt person. Vi erbjuder regelbundna utbildningar och olika möjligheter till vidareutveckling inom företaget.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss