SEOplatsen | BI-VENT Ledigt jobb injusterare servicetekniker OVK ventilation luftbehandling Åstorp Landskrona
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

BI-VENT Ledigt jobb injusterare servicetekniker OVK ventilation luftbehandling Åstorp Landskrona

Bi-Vent AB

Bi-Vent AB har ett ledigt jobb som Injusterare, servicetekniker inom OVK, ventilation, luftbehandling i Helsingborg. Pendla ifrån Åstorp, Landskrona.
Vi söker en Ventilationsinjusterare med placering i Helsingborg. Som injusterare är du ute hos våra kunder och injusterar ventilationssystem i kommersiella fastigheter, skolor och bostäder. Tjänsten innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför injusteringar och driftsättningar av ventilationsanläggningar. Du utför flödesmätningar, kontroller av luftkvalitén samt felsöker och åtgärdar fel inom ventilation. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar allt från stora entreprenader till mindre jobb. Vi är ett gott gäng där trivsel och god arbetsmiljö är viktigt. Vi har individuell lönesättning. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med frågor till: Sidney Melin 0709- 24 06 39 eller sidney.melin@bi-vent.se. Ansök omgående då intervjuer sker löpande. Välkommen med ditt CV och brev till rekrytering@bi-vent.se. Märk ansökan med "Injusterare".

Bi-Vent är ett Entreprenad- och Serviceföretag med inriktning på ventilation och energilösningar till fastigheter och industrier. Företaget har funnits i drygt 40 år och ingår i Instalcogruppen.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss