SEOplatsen | BI-VENT Ledigt jobb servicetekniker driftsättare styr- reglertekniker ventilation luftbehandling Höganäs Ängelholm
SÖK JOBB BEVAKA JOBB FÖR ARBETSGIVARE VÅRA TJÄNSTER

BI-VENT Ledigt jobb servicetekniker driftsättare styr- reglertekniker ventilation luftbehandling Höganäs Ängelholm

Bi-Vent AB

Bi-Vent AB har ett ledigt jobb som servicetekniker, driftsättare, styr- reglertekniker inom ventilation, luftbehandling i Helsingborg. Pendla ifrån Höganäs, Ängelholm.
Vi söker en Servicetekniker inom ventilation med erfarenhet av styr & regler med placering i Helsingborg. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär driftsättning av luftbehandlingssystem, servicearbete på nya och befintliga system samt felsökning. Som servicetekniker förlägger du framför allt ditt arbete ute hos våra kunder där du arbetar självständigt men även i team med både service och entreprenadprojekt. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar allt från stora entreprenader till mindre jobb. Resultatet av ditt arbete leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader för våra kunder. B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med frågor till: Sidney Melin 0709- 24 06 39 eller sidney.melin@bi-vent.se. Ansök omgående då intervjuer sker löpande. Välkommen med ditt CV och brev till rekrytering@bi-vent.se. Märk ansökan med ”Servicetekniker”.

Bi-Vent är ett Entreprenad- och Serviceföretag med inriktning på ventilation och energilösningar till fastigheter och industrier. Företaget har funnits i drygt 40 år och ingår i Instalcogruppen.
Leverantörens presentation:
Om seoplatsen |  Annonsera |  Användarvillkor |  Kontakta oss