SEOPLATSEN | GRANITOR ledigt jobb serviceelektriker entreprenadelektriker installationselektriker Sotenäs Kungshamn Hunnebostrand
GRANITOR
ledigt
jobb
serviceelektriker
entreprenadelektriker
installationselektriker
Sotenäs
Kungshamn
Hunnebostrand

Granitor Electro

logo

Granitor Electro har ett ledigt jobb som Serviceelektriker, Entreprenadelektriker, Installationselektriker i Sotenäs. Du kan pendla ifrån Kungshamn, Hunnebostrand.

Service- och Entreprenadelektriker till Lysekil och Sotenäs kommun. Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vill du som elektriker vara med och bidra till en bättre miljö för framtida generationer? På Granitor Electro utvecklar vi morgondagens samhällen och gör positiv skillnad genom elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Vi har varierande uppdrag i spännande miljöer och du får möjlighet till påverkan för att göra verklig skillnad i vardagen.

Varmt välkommen med frågor till: Nicklas Andersson +46 76-126 30 56. nicklas.andersson@granitor.se. Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Leverantörens presentation