SEOPLATSEN | GRANITOR ledigt jobb industrielektriker automationselektriker ECY-elektriker Uddevalla Vänersborg Trollhättan
GRANITOR
ledigt
jobb
industrielektriker
automationselektriker
ECY-elektriker
Uddevalla
Vänersborg
Trollhättan

Granitor Electro

logo

Granitor Electro har ett ledigt jobb som Industrielektriker, automationselektriker, ECY-elektriker i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan.

Industrielektriker till Trestad, Trollhättan och Uddevalla. Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Granitor Electro i Trestad fortsätter att växa! Är du vår framtida medarbetare? Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag inom VA, tillverkningsindustrin och processindustrin vilket gör att vi behöver förstärka vår organisation med fler elektriker med industrivana i Trollhättan och Uddevalla! Är du elektrikern som går i tankar att ta nästa steg och vill utvecklas tillsammans med oss?

Varmt välkommen med frågor till: Tony Andersson 072-2109691. tony.c.andersson@granitor.se. Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Leverantörens presentation