SEOPLATSEN | GRANITOR ledigt jobb serviceelektriker installationselektriker ECY-elektriker Uddevalla Vänersborg Trollhättan
GRANITOR
ledigt
jobb
serviceelektriker
installationselektriker
ECY-elektriker
Uddevalla
Vänersborg
Trollhättan

Granitor Electro

logo

Granitor Electro har ett ledigt jobb som Serviceelektriker, installationselektriker, ECY-elektriker i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan.

Serviceelektriker till Trestad, Uddevalla och Trollhättan. Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Granitor Electro i Trestad, fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare? Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler serviceelektriker! Är du elektrikern som går i tankar att ta nästa steg och vill utvecklas tillsammans med oss?

Varmt välkommen med frågor till: Tony Andersson 072-2109691. tony.c.andersson@granitor.se. Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Leverantörens presentation