SEOPLATSEN | ASSEMBLIN ledigt jobb projektledare arbetsledare el Mölndal Mölnlycke Partille Kungälv
ASSEMBLIN
ledigt
jobb
projektledare
arbetsledare
el
Mölndal
Mölnlycke
Partille
Kungälv

Assemblin EL

logo

Assemblin EL AB har ett ledigt jobb som Projektledare inom el i Göteborg. Du är arbetsledare inom el och kan pendla ifrån Mölndal, Mölnlycke, Partille eller Kungälv.

Projektledare till vårt A-team i Göteborg. Vill du tillhöra vårt A-team? Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt härliga gäng med en Projektledare till vår entreprenadavdelning i Göteborg. Rollen som projektledare är central och betydelsefull. Du är företagets ansikte ut mot marknaden och ditt uppdrag är att utveckla affären, försäljningen och medarbetarna så att verksamheten blir den bästa på marknaden. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Dessutom har vi kul på jobbet! Vi erbjuder Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Vi tror att ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en viktig del i vårt team.

Varmt välkommen med frågor till: Avdelningschef Johan Ljungberg på telefonnummer 010-472 66 16 eller via e-post johan.ljungberg@assemblin.se.

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Leverantörens presentation