SEOPLATSEN | BRAVIDA ledigt jobb automationselektriker industrielektriker automationstekniker Luleå Älvsbyn Skellefteå
BRAVIDA
ledigt
jobb
automationselektriker
industrielektriker
automationstekniker
Luleå
Älvsbyn
Skellefteå

Bravida Sverige AB

logo

Bravida Sverige AB har ett ledigt jobb som Automationselektriker i Piteå. Du är industrielektriker, automationstekniker och kan pendla ifrån Luleå, Älvsbyn, Skellefteå.

Automationselektriker Piteå. Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida i Piteå är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi efter en Automationselektriker som vill utvecklas tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan! Som Automationselektriker hos oss arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. I jobbet ingår bland annat att: felsökning och åtgärder åt våra olika kunder ombyggnad och installation inom fastighetsautomation bidra i Bravidas förbättringsarbeten Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Samtidigt som vi värdesätter kvalitet och nöjda kunder förstår vi vikten av att ha roligt på jobbet.

Varmt välkommen med frågor till: Glenn Sundqvist Filialchef Automation Piteå 0706687475

Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.
ANSÖK JOBBET HOS BRAVIDA, HÄR.

Leverantörens presentation