SEOPLATSEN | ALLEIMA ledigt jobb programmerare systemutvecklare Scada HMI DUC PLC Gävle
ALLEIMA
ledigt
jobb
programmerare
systemutvecklare
Scada
HMI
DUC
PLC
Gävle

Alleima AB

logo

Alleima AB har ett ledigt jobb som Industrielektriker i Sandviken. Du är programmerare, systemutvecklare Scada, HMI, DUC, PLC och kan pendla ifrån Gävle.

Som elektriker så har du en viktig del i att bibehålla och förbättra tillgängligheten i våra maskiner och våra anläggningar. Du är en lagspelare som jobbar tillsammans med övriga i underhållsteamet, driften och andra supportavdelningar.

Vi söker en Elektriker samt en Skiftelektriker. Varmt välkommen med frågor till: Sara Kühner, ansvarig rekryterare, +46 76 495 02 40. Rekrytering och urval sker löpande.

Ansök här till ALLIEMA

Varmt välkommen med din ansökan hos ALLIEMA!
Vad du kan förvänta dig av oss På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar. Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tankesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.

Leverantörens presentation