SEOPLATSEN | BRAVIDA ledigt jobb ledande montör ventilationstekniker servicetekniker ventilation Strängnäs Mariefred Södertälje
BRAVIDA
ledigt
jobb
ledande
montör
ventilationstekniker
servicetekniker
ventilation
Strängnäs
Mariefred
Södertälje

Bravida Sverige AB

logo

Bravida Sverige AB har ett ledigt jobb som ledande montör ventilation i Eskilstuna. Du är ventilationstekniker, servicetekniker ventilation som kan pendla ifrån Strängnäs, Mariefred, Södertälje.

Ledande montör Ventilation till Eskilstuna. Är du en serviceinriktad och jobbar inom Ventilation? Är du dessutom en person som motiveras lite extra av utmaningar, har yrkeserfarenhet och som tycker att det är viktigt att alltid leverera bra kvalitet? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vi växer och söker dig som vill vara med på Bravidas spännande tillväxtresa. Nu söker vi en Ledande montör inom ventilation till Bravida Eskilstuna. Välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med frågor, kontakta: Robert Kullhagen Avdelningschef 016 - 16 73 41 robert.kullhagen@bravida.se. Rekrytering sker löpande.

Länk till ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Leverantörens presentation