SEOPLATSEN | KABELTEKNIK ledigt jobb fibertekniker optotekniker teletekniker fibermontör Kista Solna
KABELTEKNIK
ledigt
jobb
fibertekniker
optotekniker
teletekniker
fibermontör
Kista
Solna

Kabelteknik AB

logo

KABELTEKNIK AB har ett ledigt jobb som fibertekniker, optotekniker i Kungsängen. Du är teletekniker, fibermontör som kan pendla Kista Solna.

Optotekniker / Fibertekniker. Vi söker alltid efter talangfulla kollegor! Är du en av dem? Vad vi kan erbjuda Vi är ett litet företag med stark gemenskap som värdesätter vänlighet och låter humor ha en betydande roll i vårt arbetsklimat. På Kabelteknik tror vi på våra anställda. Vi vet att bakom varje projekt finns ödmjuka, drivna och idérika medarbetare som vill vara med och utveckla Sveriges infrastruktur. Så för oss är det inte bara kunderna som ska vara nöjda, det är minst lika viktigt att alla som jobbar hos oss ska trivas och må bra. På Kabelteknik är vi alla en del av ett team som har samma mål, därför låter vi medarbetarna vara med och erhålla en del i företagets resultat. Att jobba mot gemensamma mål tycker vi bidrar till gemenskap och arbetet blir både roligare och lättare!

Varmt välkommen med frågor till: Carl Hast 0738060034. carl@kabelteknik.se. Rekrytering sker löpande.

LÄNK TILL ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan!
Kabelteknik grundades 1990 av Uffe Smeby efter lång anställning hos så väl Banverket/SJ som SL. Under sina 30 år i branschen har Kabelteknik fokuserat på järnvägsarbeten med specialinriktning på el och tele.

Leverantörens presentation