SEOPLATSEN | CONDURA BYGG ledigt jobb solcellsmontör solcellsinstallatör montör installatör solceller Knivsta Uppsala
CONDURA
BYGG
ledigt
jobb
solcellsmontör
solcellsinstallatör
montör
installatör
solceller
Knivsta
Uppsala

Condura Bygg AB

logo

Condura Bygg AB har ett ledigt jobb som solcellsmontör i Knivsta. Du är solcellsinstallatör, montör / installatör solceller och kan pendla ifrån Uppsala.

Vi söker solcellsmontörer. Vi är ett mindre familjeföretag som har funnits sen 2001 och är stationerade i Knivsta. Vi har samarbetsavtal med flera solcellsleverantörer där vi arbetar med vanliga takrenoveringar. Utanpåliggande solcellssystem samt integrerade soltak i hela Mälardalen. Vi kommer även att börja jobba med fönstermontage under vinterhalvåret. Lön, pension och försäkringar enligt hängavtal. Utbildningar genomförs kontinuerligt för att säkerställa våra högt uppsatta krav men också för din personliga utveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med engagerade och positiva kollegor. Hos oss är det viktigt med en säker arbetsmiljö, en god sammanhållning och högt i tak. Vi är noggranna i vår yrkesroll och det är viktigt att du är samarbetsvillig och lösningsorienterad med kollegor och mot kund. Vem är du: Du är en noggrann duktig snickare med minst 3 års erfarenhet eller från byggprogrammet. Du ska kunna vara självgående och ta egna beslut. Som person drivs du av nöjda kunder, trivs med att jobba själv och även tillsammans med andra. Referenser kan begäras. Körkort och god erfarenhet är ett krav. I tjänsten ingår: Arbetsbil. Timlön. Relevanta utbildningar. Företagshälsovård.

Varmt välkommen med frågor & ANSÖKAN till: Pontus Bergstrand 0709689753. pontus@condura.se Vi arbetar med löpande urval så skicka in DIN ansökan snarast, tack.

Condura består av två företag som är bygg och ställning. Vi kan erbjuda byggare för ert projekt både privat och kommersiellt samt både uppsättning, leverans av byggställning.

Leverantörens presentation