SEOPLATSEN | ASSEMBLIN ledigt jobb serviceelektriker entreprenadelektriker installationselektriker ECY-elektriker Gullspång Hova
ASSEMBLIN
ledigt
jobb
serviceelektriker
entreprenadelektriker
installationselektriker
ECY-elektriker
Gullspång
Hova

Assemblin EL

logo

Assemblin EL har ett ledigt jobb som Serviceelektriker, Entreprenadelektriker i Mariestad eller Töreboda. Du är självgående installationselektriker, ECY-elektriker och kan pendla ifrån Gullspång, Hova.

Serviceelektriker & Entreprenadelektriker till Assemblin El Mariestad/Töreboda. Vill du spela i vårt A-team? Vi söker nu fler Serviceelektriker till vår Serviceavdelning i Mariestad och Töreboda. Om du vill arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång och dessutom har vi kul på jobbet!

Varmt välkommen med frågor till: Mikael Söderman Filialchef mikael.soderman@assemblin.se 0104724702. - 0737197574. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast.

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner. Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Leverantörens presentation