SEOPLATSEN | ABELKO ledigt jobb automationsingenjör styr- reglertekniker tekniker kyla värme fastighetsautomation Luleå Norrbotten
ABELKO
ledigt
jobb
automationsingenjör
styr-
reglertekniker
tekniker
kyla
värme
fastighetsautomation
Luleå
Norrbotten

Abelko Innovation

logo

Abelko Innovation AB har ett ledigt jobb som automationsingenjör i Luleå. Du är kanske styr- reglertekniker, tekniker kyla, värme, fastighetsautomation i Norrbotten.

VI SÖKER EN AUTOMATIONSINGENJÖR MED INRIKTNING PÅ FASTIGHETSAUTOMATION. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker inom styr- och regler, kyla, värme, ventilation eller fastighetsautomatik. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom styr och reglerteknik, PLC–programmering.

Varmt välkommen med frågor & din ANSÖKAN till: Anders Stackell, Försäljningschef, telefon: 0920-45 06 07. Ansökan skickat till: info@abelko.se. Vi har löpande urval i denna rekrytering – skicka in din ansökan redan idag!

Abelko Innovation grundades i Luleå 1970. Abelko är en långsiktig partner inom automation, mätteknik och energieffektivisering. Vi utvecklar egna produkter samt utvecklar system på uppdrag av våra kunder. Våra produkter och lösningar finns överallt i din vardag. De kanske inte syns, men de gör skillnad.

Leverantörens presentation