SEOPLATSEN | Perneheim Skyltdesign offert inomhusskyltning tillgänglighetsanpassning skyltsystem informationsskyltar Dansign Sisab idrottsförvaltningen logistikfastigheter Stockholm Södermanland
Perneheim
Skyltdesign
offert
inomhusskyltning
tillgänglighetsanpassning
skyltsystem
informationsskyltar
Dansign
Sisab
idrottsförvaltningen
logistikfastigheter
Stockholm
Södermanland

Perneheim Skyltdesign AB

logo

Perneheim Skyltdesign AB hjälper er med offert för inomhusskyltning, tillgänglighetsanpassning, skyltsystem, informationsskyltar, Dansign, Sisab, idrottsförvaltningen i Stockholm, Södermanland.

Perneheim Skyltdesign AB har som mål att vara marknadsledande inom områdena inomhusskyltning och tillgänglighetsanpassning. Vi utvecklar och marknadsför modulära skyltsystem för intern och extern användning. Uppbyggnaden av systemen erbjuder en mängd olika flexibla modullösningar.

Varmt välkommen att kontakta oss på Tel: 0722-23 19 40.

Perneheim Skyltdesign AB: Dansign levererar avancerade statiska och digitala modulära skyltsystem runt om i världen. Våra system och lösningar har fått flera designpriser i både Europa och Nordamerika. Den flexibilitet och det enkla underhållet av våra system är unikt och Dansign innehar även världspatent på spärren som låser och fixerar skylten. Hos oss kan du köpa taktila skyltar, inomhusskyltar, utomhusskyltar och elektroniska skyltar. Merparten av våra kunder finns i Stockholm och i Södermanland.

Leverantörens presentation