SEOPLATSEN | UMIA ledigt jobb projektledare arbetsledare el elkraft Skellefteå Västerbotten
UMIA
ledigt
jobb
projektledare
arbetsledare
el
elkraft
Skellefteå
Västerbotten

Umia Skellefteå

logo

UMIA har ett ledigt jobb som Projektledare inom el elkraft i Skellefteå i Västerbotten. Du är idag projektledare, arbetsledare el, elkraft.

Projektledare Elteknik i Skellefteå. Umia har många spännande uppdrag i Skellefteå-området och nu söker vi en projektledare inom EL. Som projektledare är du en viktig del i Umias samarbetsfilosofi! Dina personliga egenskaper är betydelsefulla för uppdraget, vi kommer därför lägga stor vikt vid dem. Vi uppskattar egna initiativ och en förmåga att utveckla nya lösningar inom ramen för arbetsuppgifterna.

Varmt välkommen med frågor till: Jimmy Lestander, Entreprenadchef 072-595 49 40. E-post:jimmy.lestander@umia.se Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan snarast.

Umia Skellefteå AB är en del av den starkt växande Umiakoncernen som har cirka 850 medarbetare i lokalägda dotterbolag från Luleå i norr till Ystad i söder. Koncernen omsätter ca 1,5 miljarder kronor. Koncernbolag är Umia Sweden AB med huvudkontor i Umeå. Umia Skellefteå AB har ca 80 anställda

Leverantörens presentation