SEOPLATSEN | KOMFOVENT ledigt jobb Teknisk Support Servicetekniker ventilation luftbehandling Landvetter Mölnlycke
KOMFOVENT
ledigt
jobb
Teknisk
Support
Servicetekniker
ventilation
luftbehandling
Landvetter
Mölnlycke

Komfovent AB

logo

Komfovent AB har ett ledigt jobb som Teknisk Support / Servicetekniker inom ventilation, luftbehandling i Partille. Du kan pendla ifrån Landvetter, Mölnlycke.

Komfovent AB söker Teknisk Support/Servicetekniker till Huvudkontoret i Göteborg. Komfoventkoncernen producerar kvalitativa luftbehandlingsaggregat inklusive diverse tillbehör samt brandspäll och VAV spjäll som säljs över hela Europa via olika distributionsnätverk. I Sverige har vi en egen växande sälj- och serviceorganisation, Komfovent AB med huvudkontor och lager i Göteborg samt säljkontor i Malmö, Växjö och Stockholm. Vårt mål i Sverige är att ha den bästa service/supporten i branschen och där är en fungerande supportavdelning väldigt viktig. Därför erbjuder vi nu en spännande tjänst som teknisk support / servicetekniker med stora möjligheter att utvecklas. Tjänsten innefattar i huvudsak arbeten inom egna regionen men även kortare resor i Sverige för att hjälpa våra kunder. Företagets huvudkontor och fabrik finns i Vilnius, Litauen samt ytterligare en fabrik i Riga, Lettland. Vid uppstart samt senare behov så besöker man fabriken i Vilnius för utbildning och för att lära känna folket och kulturen. Som teknisk support/servicetekniker ansvarar man ihop i gruppen så att kunderna får snabb support och om det behövs, även hjälper kunden på plats. Inom support ska man kunna bemöta alla våra kunder som är ventilationsentreprenörer, tekniker, VVS-konsulter och fastighetsägare. Man har också ett ansvar att skapa god stämning på jobbet och bidra till att Komfovent AB är ett företag alla ska trivas på. Kontoret ligger i Partille. Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet från service av ventilationsaggregat och regleringen av dessa. Du ska ha datavana och gilla att hjälpa människor och inte heller problem med att själv åka ut och utföra service såsom byte av fläktar, motorer, givare etc… Samtidigt så värderar vi högt om du har ett driv att utvecklas som individ och med oss som företag. Vi är fortfarande ett litet företag i Sverige så man ska gilla utmaningen att driva upp något och vara med och påverka hur vi ska jobba framåt tillsammans för att nå våra ställda mål. B-körkort är ett måste Engelska i språk och skrift är ett måste i samtal med supporten i Litauen.

Varmt välkommen med frågor och din ANSÖKAN till: Anders Rosenkvist. Tel: +46 707 988 801. anders.rosenkvist@komfovent.com Välkommen med din ansökan och CV. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt.

Leverantörens presentation