SEOPLATSEN | KOMFOVENT ledigt jobb teknisk säljare försäljningsingenjör ventilation luftbehandling Lomma Landskrona
KOMFOVENT
ledigt
jobb
teknisk
säljare
försäljningsingenjör
ventilation
luftbehandling
Lomma
Landskrona

Komfovent AB

logo

Komfovent AB har ett ledigt jobb som teknisk säljare, försäljningsingenjör inom ventilation, luftbehandling i Malmö. Du kan pendla ifrån Lomma, Landskrona.

Komfovent AB söker Teknisk Säljare i Malmö. Komfoventkoncernen producerar kvalitativa luftbehandlingsaggregat inklusive diverse tillbehör samt brandspäll och VAV spjäll som säljs över hela Europa via olika distributionsnätverk. I Sverige har vi en egen växande sälj- och serviceorganisation, Komfovent AB med huvudkontor och lager i Göteborg samt säljkontor i Malmö, Växjö och Stockholm. Vårt mål i Sverige är att ha den bästa service/supporten i branschen och det gäller inte minst alla säljare vi har/anställer. Därför erbjuder vi nu en spännande tjänst som teknisk säljare med stora möjligheter att utvecklas och skapa något eget. Tjänsten innefattar framför allt arbeten inom egna regionen men i tjänsten ingår även deltaganden på mässor runt om i Sverige och fabriksbesök i Vilnius, Litauen med kunder några gånger per år. Som teknisk utesäljare ansvarar man för att nå sitt uppsatta försäljningsmål och vara med och utveckla företagets försäljning samt bidra med konstruktiva förbättringsmöjligheter inom sälj, produkt och arbetssätt. Som utesäljare ska man kunna bemöta alla våra kunder som är ventilationsentreprenörer, VVS-konsulter, byggare och fastighetsägare. Man bedriver en uppsökande försäljning som även innefattar att man håller föredrag/utbildning och produktinformation med gott säljvförtroende och engagemang. Man har också ett ansvar att skapa god stämning på jobbet och bidra till att Komfovent AB är ett företag alla ska trivas på. Man rapporterar till närmsta chef - regionchef i Malmö. Kvalifikationer Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet av försäljning av produkter med ett tekniskt innehåll, gärna från bygg- eller ventilationsbranschen. Om du jobbat som VVS-konsult är det meriterande. Samtidigt så värderar vi högt om du har ett driv att utvecklas som individ och med oss som företag. Vi är fortfarande ett litet företag i Sverige så man ska gilla utmaningen att driva upp något och vara med och påverka hur vi ska jobba framåt tillsammans för att nå våra ställda mål. B-körkort är ett måste.

Varmt välkommen med frågor och din ANSÖKAN till: regionschef William Topallaj eller försäljningschef Peter Håkansson. William Topallaj 0732 48 70 05 william.topallaj@komfovent.com Peter Håkansson 0732 48 70 03 peter.hakansson@komfovent.com Välkommen med din ansökan och CV till antingen William eller Peter. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt.

Leverantörens presentation